First Hotel G


boka spa hotell i GöteborgDet eleganta First Hotel G hittar du ovanför Göteborgs centralstation, mittemot Nordstadens köpcentrum. Det ger dig som gäst gratis Wi-Fi, bastu och gym samt en elegant champagnebar.

First G är ett helt underbart designhotell med galet vackra konstverk av den italienske konstnären Silvia Papas. Hotellets lugna och moderna rum ger dig som gäst en underbar utsikt över staden eller hotellets innergård. Alla rum har te/kaffe faciliteter, golvvärme i badrummen och LCD-TV.boka ett spa hotell i Göteborg

Den trendiga Cristal Champagne Bar är ett populärt tillhåll för lokalbefolkningen. Beläget i den öppna lobbyn, kombinerar G Mat & Vin à la carte-meny hög kvalitet på svenska råvaror och internationellt inspirerad mat. Rätter inkluderar räksmörgåsar, hummersoppa och biffar med kalvkött.

Göteborgsoperan och Lilla Bommens hamn är en 10-minuters promenad från First Hotel G.

First Hotel G är bekvämt beläget direkt ovanför Göteborgs centralstation. Hotellet är en av stadens största och mest moderna hotell med 300 eleganta och avkopplande rum och sviter. First Hotel G spa- och hälsocenter har ett välutrustat gym och bastu med en vidsträckt utsikt över Göteborgs centralstation. First Hotel G erbjuder också gratis WiFi till alla hotellets gäster.

Klicka här för att se fler hotell i Göteborg.