Radisson Blu Riverside Hotel


boka spa hotell i GöteborgMed öppning så sent som den 18 mars 2013 hittar du detta hotell som ligger i Lindholmen Science Park, med utsikt över Göteborgs hamn och Göta älv. Det finns gratis terrass på taket, 2 pooler med spa och en bubbelpool. Wi-Fi är gratis på hotellet.

De moderna och eleganta rummen på Radisson Blu Riverside Hotel har en platt-TV med satellitkanaler, minibar och te/kaffe faciliteter. Vissa har utsikt över floden.

Gästerna har fri tillgång till Radisson Blu Riverside fitnesscenter med bastu, gym och 2 spa-pooler, samt en badtunna. Spacentret erbjuder olika bokningsbara behandlingar. Parkeringsplatser finns framför hotellet och i ett garage intill hotellet.

Internationella rätter, tillsammans med favoriter som hamburgare och sallader, serveras på The Cuckoo Nest restaurang. En mängd olika drycker kan även avnjutas i deras bar. Lindholmen busshållplats och Lindholmspiren hamn är båda 200 meter bort, medan Göteborgs centralstation ligger 2,5 km från hotellet.boka ett spa hotell i Göteborg

Idealiskt beläget i den snabbt växande Lindholmen Science Park hittar du alltså Radisson Blu Riverside Hotel som erbjuder Göteborg både affärs- och fritidsresenärer ett bekvämt läge samt fantastisk utsikt över hamnen. Detta eleganta hotell i Göteborg har 265 eleganta rum och sviter, alla inklusive sådana premier bekvämligheter som gratis hög hastighet, trådlöst internet och 24-timmars rumsservice. Hotellets sofistikerade, moderna restaurang och bar, The Cuckoo Nest ger en perfekt plats för gäster att njuta av en läcker måltid eller samlas med kollegor för en drink. Resenärer uppskattar också bekvämligheten av hotellets underbara spa center, som omfattar två inomhus pooler, en utomhuspool, bastu och fullt utrustat gym. Flexibla och moderna konferenslokaler med utrymmen för upp till 68 gäster.

Klicka här för att se mer spa hotell i Göteborg
.